Surflogiet på Tofta södra

Södra Tofta “tillhörde” tidigare Tofta Södra Camping men sedan campingen lades ner har det poppar upp många andra verksamheter runt om kring. Generellt är hela Tofta påväg att förändras och som tidigare nämnt är har Tofta Camping gjort en stor insats för att området ska bli bättre.

Till en början fanns det något som hette Gotlands Surfcenter men numera heter stället Surflogiet. Denna fantastiska plats ligger precis vid havet och erbjuder SUP, god mat och en fantastisk atmosfär. På dagarna springer det familjer, kompisgäng och andra sällskap kring logiet och på stranden runt om kring. På kvällarna är platsen helt magisk med akustisk musik, god mat och kalla drycker. Precis bredvid området ligger en ramp så den avslappnande stilen är påtaglig hela tiden.

Surflogiet har lyckats charma den gotländska befolkningen och även en uppsjö av turister genom att hålla mycket hög kvalitet i allt från råvaror, genomförandet och stämningen. På Surflogiet hittar du även fantastisk och världsunik Glamping. Glamping är en ny form av camping som står för glamorös camping. Här är det som att bo på hotell men i ett tält, på stranden.

Om du är intresserad av att besöka Surflogiet eller testa Glamping är det bara att kontakta dem via hemsidan. Vi har ingen koppling till Surflogiet men tycker att bra ställen förtjänar uppmärksamhet.

Denna sida är inte till för att uppdatera er om Gotland utan snarare för att informera om den gamla och bra Tofta Södra Camping som låg i Tofta. Men, om ställen kommer in och tar över vill vi såklart ta med det också. Kanske kan det bli en liten portal på allt bra som händer i Tofta just nu. Återstår att se! Tack för att du läste mitt inlägg.

Lämna ett svar