Spännande att se utvecklingen i Tofta

Det går snabbare än man hade trott. Tofta utvecklas varje dag och jag blir lika förvånad varje gång man kör förbi. Jag är ingen entreprenör men vågar nog förutspå storheten i Tofta framöver. Det är en perfekt plats med fin strand och även närheten till stan. Det kan finnas enorma möjligheter till konferens och året-runt verksamhet där ute även när turismen har lagt sig. För det är ju klart, det kommer folk till Tofta oavsett hur det ser ut på sommaren.

Tofta på sommaren

Under sommaren är Tofta en magisk plats. Här samlas turister för att njuta av stranden och dess saker runt om kring. Om man glider ner i tid finns det plats att ligga på stranden, här kan man leka lite boll och slappna av innan det är dags för lunch. Väl dags för lunch kan man välja mellan massor av olika ställen som Tofta Beach Club eller italienska pizzerian med krångligt namn. Efter lunch finns det vollybollplaner eller padel för den som är sugen. Det finns något att göra hela tiden.

Kvällen i Tofta

Om man vill åt lite mer fest finns det fantastiska möjligheter att ta sig in till Visby och uppleva allt som händer där. Den som vill vara kvar i Tofta finns enklare saker som Surflogiet men man kan även ta en flaska vin och sitta helt ensam på stranden. Om det även vill sig går det att nattbada då vattnet brukar vara av härlig temperatur.

Åk bara till Tofta

Det är inte svårare än så! Åk bara. Jag som partisk toftabo ska inte påverka ert beslut men det är faktiskt en helt fantastisk plats. Här går det att njuta både dag och kväll. Livet är fruktansvärt enkelt. Herregud. Åk till Tofta!!!

Lämna ett svar