Planeringen i full gång för säsongen 2019

Jag har under veckan ringt runt till väldigt många campingplatser och frågat lite hur planeringen inför säsongen 2019 ser ut. Det är alltid intressant och se vad som händer i branschen för mig som är genuint intresserad. Allmänt har alla en god inställning till nästa säsong, troligtvis beror det på att det var en fantastisk sommar och allt fungerade bra. Turisterna kommer komma ihåg den fantastiska sommaren de hade på Gotland och förhoppningsvis återvända, med förhoppningen att vädret blir samma. Det är alltid svårt att ha en verksamhet som är beroende av sådana faktorer som vädret… Men men… Vad gör dom inte…

Nyheter och utveckling

Många verkar vara optimistiska för en utveckling som går åt rätt håll. Det trots att vi kan vara påväg in i sämre tider. Många vill investera och utveckla verksamheten med stugor, glamping och allt vad det innebär. Vilket kan vara en mycket smart idé om det kommer sämre tider, då gäller det att hålla uppe kvalitén för att sticka ut och behålla kunder. Vad jag har förstått kommer det inga nya campingplatser till Gotland denna säsong.

Boka sin camping 2019

Om man ramlar över det här inlägget och är turist. Vilket innebär att du kanske funderar på en semester på Gotland 2019. Kanske just en campingsemester. Då kan jag inte riktigt rekommendera några campingplatser då jag är så partisk till Tofta. Men det finns en uppsjö av bra campingplatser så det är inte svårt att hitta. Snarare vill man hitta något bra för just sin semester. Så jag tycker du ska börja med att prata med alla som ska med på semestern. Fråga vad ni är ute efter och vad alla vill göra. Handlar det om att ni vill ha Visbys puls, ja hitta något nära Visby. Önskar ni ha en lugn miljö, ja hitta något långt ute på landet. Tänk på transporten, hur ska ni få över bilen? Behöver ni verkligen bil? All information om camping på Gotland hittar du hos campinggotland.se, de har täckt dessa frågor och du får lite information om hur man kommer till ön lättast. Hur man tar sig runt och vart på Gotland det är rekommenderat att bo.

Återigen – Toftas framtidsplaner

Jag har tidigare berättat om vilken entusiast jag är till tofta. Men det finns såklart bra campingar på hela Gotland. Både norra och södra. Men camping i Tofta är verkligen min favorit. Hur som helst, detta inlägg ska handla om planeringen inför 2019 och i dagsläget vet jag inte så mycket om planerna där ute. Det verkar inte hända något just nu men förhoppningsvis inom ett par år står något nytt och härligt färdigt där. Det kanske inte kommer bli en camping utan snarare ett hotell men det kan gynna alla runt om kring och hela Gotland.

Lämna ett svar