Hur kommer campingen 2019 se ut på Gotland

Hur populärt det är att campa går i cyklar men campingplatserna på Gotland verkar ha en ganska jämn och stabil populäritet och antal besökare. Generellt har vi en trend där antalet besökare på Gotland ökar men inte i något hysteriskt tempo. Gotland har blivit ett lite dyrare alternativ och i framtiden kommer Gotland behöva bredda utbudet och locka hit turister från utlandet. Kryssningkajen var såklart ett steg i rätt riktning.

Men om vi går tillbaka till de campingplatser som finns på Gotland och hur campingen kommer se ut 2019 tror jag att gäller för samtliga campingplatser att hänga med i utvecklingen både när det gäller utbud som t.ex. Glamping men även att synas på rätt ställen och förstå hur gästerna beter sig på nätet.

Nyheter säsongen 2019

Jag vet i dagsläget inga nyheter för säsongen 2019 om Gotlands campingplatser men det är alltid kul vad Kneippbyn hittar på. Även campingen i Slite är på tårna och har något riktigt bra på gång. Slite generellt måste anses som ett riktigt utvecklingsområde och turister kommer nog förstå att man kan hitta ut dit också. Annars generellt om nyheter så hittar man mycket på www.campinggotland.se, jag misstänker att de kommer uppdatera med lite mer campingplatser i framtiden men just nu är det generellt om resan, cyklar och runt om kring.

Lämna ett svar