Campingen nu ett minne blott

Tofta Södra Camping är numera ett minne blott. Campingen som var belägen söder om Tofta, som i sin tur ligger söder om Visby, har permanent stängt. Har har flera hundra tusen turister florerat genom åren.

En hyllning

Toftasodracamping.se har nu istället blivit en hyllning till den gamla campingen och dess insats. Det innebär att vi successivt kommer uppdatera med nyheter och information gällande Tofta, Gotland och allt relaterat till det tidigare Tofta Södra Camping.

Om Tofta på Gotland

Tofta är ett samhälle som ligger 20 kilometer söder om Visby. Hit kan man ta sig med bil på ungefär 20 minuter men det finns även fantastisk cykelbana hela vägen ut. När man väl kommit fram till Tofta finns det flera saker att göra. Vanligt är att folk ligger på den underbara och välkända stranden men området runt om kring har även en Beach Club, Camping, Butik, Padelbanor och Restauranger.

Det nya Tofta

De senaste åren har det växt fram ett nytt och intressant Tofta. Den tidigare campingen som har ansvar för stora delar av området har fått nya ägare med mer kapital och vilja. Det innebär att området växer, förbättras och blir vårdat på ett helt annat sätt. Man kan läsa i Gotlandstidningen om hur de nya ägarna vill sats upp till 500 miljoner och bygga ett helt nytt hotell och resort. Intressant utveckling för alla inblandade.

 

Lämna ett svar